Communiceren naar de buitenwereld is ontzettend belangrijk. Daarvoor is social media een goed kanaal. Het is een perfect middel om snel updates de wereld in te sturen.

Hebt u geen tijd voor social media? Of weet u niet hoe je de juiste doelgroep bereikt? Wij zorgen voor alle content op uw social media kanalen. We gaan aan de slag met beelden die u ons bezorgt of wij maken zelf beelden.

We kunnen uw sociale media helemaal voor u beheren. Zo kan u zich focussen op uw core business. Doet u liever nog een deel van je social media zelf? Dat kan zeker! Vooraf bespreken we hoe we het gaan aanpakken.

Wilt u meer informatie of bent u helemaal overtuigd? Neem dan snel contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk?

Dit is een schets van hoe wij te werk gaan. Elk sociaal media kanaal heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wat hieronder staat kan dus verschillen met uw plan.

Kennismaking
We luisteren naar uw vraag, zo krijgen wij een doel voor ogen.
Strategie
We gaan een strategie uitwerken. Dit gebeurt aan de hand van onze analyse en de missie en visie van het bedrijf. Zo is het voor iedereen duidelijk wat we willen bereiken. Dit wordt uitgebreid besproken.
Content creatie
We gaan aan de slag om beelden te maken en/of verzamelen. Dit verwerken we in social media planning.
Publiceren & updaten
De planning is klaar en wordt ingepland op social media. We blijven de social media onderhouden.

Contacteer ons!

Laat van u horen! Wilt u meer informatie over onze diensten? Wilt u een offerte? Of hebt u een andere vraag? Geen vraag is te veel voor ons.

We staan altijd voor u klaar! U kunt gebruik maken van dit contactformulier. Maar wij zijn ook bereikbaar op onderstaande gegevens.

Tot snel!

 info@thespotlight.be

Zeg hallo!